U bent hier: Home › Lidmaatschap › Contributie

Contributie

Turning Spirit Almere kent verschillende contributie-bedragen. 

Deze zijn inhoudelijk beschreven in onze voorwaarden /Huishoudelijk reglement onder het hoofdstuk Geldmiddelen

 

Samengevat kennen wij :

  1. Eenmalig inschrijfgeld euro 15,--
  2. Lesgeldcontributie : deze is afhankelijk van het aantal ingeplande lesuren per week. Deze kosten factureren wij u in 10 maanden gedurende de maanden september t/m juni. In de maanden juli en augustus ontvangt u geen factuur.
  3. Bondscontributie : (actieve) leden zijn bondscontributie verschuldigd. Hiervoor wordt u per kwartaal gefactureerd. Dit zal gebeuren in de maanden januari, april, juli en oktober omdat in die periode de vereniging ook de afdracht aan de bond moet betalen.


    Wij zijn aangesloten bij de nationale turnbond de KNGU. De leden van TSA zijn daarmee automatisch ook aangesloten bij de KGNU en daarvoor is bondscontributie verschuldigd. 
    De KNGU organiseert o.a. wedstrijden en diverse andere activiteiten, opleidingen voor trainers en juryleden. Zonder KNGU lidmaatschap kan er niet aan wedstrijden worden deelgenomen. 
    Daarnaast zijn de KNGU leden aanvullend verzekerd bij de beoefening van de sport voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. 

  4. Additionele kosten voor bijvoorbeeld. deelname aan wedstrijden, (turn)kleding 

    

De contributietabel 2019 kunt u hier vinden: contributietabel per 1 jan 2019

 

REKENINGNUMMER:

 

Onze contributie-bankrekening loopt via de ING IBAN:NL37INGB0002854355 BIC:INGBNL2A

 

Wilt u bij uw betaling s.v.p. ons factuurnummer en het lidnummer vermelden ? 

Indien u dat wenst bieden wij u de automatische incasso service aan. In de mail waarmee de factuur wordt verzonden staat aangegeven op welke wijze u dit aan kunt geven.  ©TSA 2012 / Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend


Ogenblik a.u.b. ...