U bent hier: Home › Home 170708

Clubkampioenschappen op zondag 16 juli

Op zondag 16 juli organiseert Turning Spirit Almere de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Alle recreatie turners/turnsters kunnen meedoen, ook de kleuters/peuters.

De dag begint om 9 uur met een leuk en uitdagend spektakel voor de kleuter/peuter groepen, waarbij het thema 'Feest' een speciale rol vervult. Om ongeveer 10 uur zijn de jongens aan de beurt die hun kunsten kunnen laten zien aan de zes toestellen. Vanaf ongeveer 12.30 beginnen de meiden aan hun vier toestellen om uit te maken wie de Clubkampioen van 2017 wordt. Ook de ritmische gymnasten zullen hun kunsten vertonen met verschillende materialen.

Alle wedstrijden/activiteiten worden gehouden in de turnhal aan de Bongerdstraat 6 in Almere Stad. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en alle andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Om aan de Clubkampioenschappen mee te kunnen doen is het wel noodzakelijk om je op tijd in te schrijven. Alle leden hebben per mail een brief ontvangen met onderaan een invulstrookje dat uiterlijk zaterdag 17 juni ingevuld moet zijn ingeleverd bij de train(st)er. Om een deel van de organisatiekosten te dekken vragen wij een bijdrage van 3 euro per deelnemer.

Turnpakjesverkoop
Denk er om dat m.u.v. de kleuters/peuters het dragen van het TSA clubtenue verplicht is. Nog niet in het bezit van een clubpakje? Tijdens de clubkampioenschappen op 16 juli is er weer een verkoop in de kantine, van 9.00 uur tot 16.00 uur. Let op: alleen contante betaling, er is GEEN PIN aanwezig.
Pakjes bestellen kan tot 3 weken van tevoren, dus tot 25 juni, graag met vermelding van de naam van het kind. Bestellen kan via het vertrouwde mailadres: .

De exacte tijden van het wedstrijdprogramma worden uiterlijk 9 juli aangegeven op de TSA website.


 


Algemene Ledenvergadering op maandagavond 29 mei

De Algemene Ledenvergadering van Turning Spirit Almere is maandag 29 mei in basisschool Caleidoscoop aan het Walt Disneyplantsoen 71 in de Filmwijk in Almere Stad. De vergadering begint om 20.30 uur in de vergaderzaal, koffie en thee staan klaar vanaf 20.15 uur. We hopen u allen te mogen verwelkomen!


De agenda ziet er als volgt uit:


1. Opening en mededelingen

2. Vaststellen agenda

3. Verslag ALV 11 juli 2016

4. Bestuurszaken en werving vrijwilligers

Oproep nieuwe vrijwilligers voor:

- Penningmeester:

- Commissie Statuten + Huishoudelijk Reglement 
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

5. Financiën

- Toelichting Penningmeester

- Décharge 2016

- Vaststelling contributieverhoging/nieuwe contributietabel

6. Aandachtspunten 2017-2018

7. Rondvraag en sluiting

 

Bekijk hier het verslag van de ALV 2016

 


  kkk

TSA-turnsters naar Nederlandse kampioenschappen!

TSA-turnster Fleur Lensen (zie foto, Jeugd 1 N4) heeft zich zondag 9 april tijdens de landelijke halve finale in Winterswijk gekwalificeerd voor de Nederlandse kampioenschappen in de meerkamp! Deze vinden op 13 mei plaats in Almelo. Geweldig gedaan Fleur!

Daarnaast heeft Yara Hazelaar (Junior divisie 2) zich zondag 2 april bij de
landelijke halve finale voor dames divisie 2 in Bellingwolde geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen op het onderdeel vloer in Alphen aan de Rijn op 21 mei. Helaas heeft zij zich niet kunnen kwalificeren voor de meerkampfinale, maar een toestelfinale is ook een mooie prestatie!


EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN
LAATSTE TWITTER
BERICHTEN

-- Geen vermeldingen --

 

Ogenblik a.u.b. ...