U bent hier: Home › Lidmaatschap › Lid worden

Bent u geïnteresseerd in turnen? U wilt een proefles of u wilt lid worden? Hoe gaat het verder in z'n werk?

 

Algemene informatie

Voor een proefles hebben wij gegevens van u of uw kind nodig. Deze gegevens zijn noodzakelijk om u of uw kind te kunnen koppelen aan de juiste (wacht-)lijst. Het inschrijven verplicht u verder tot niets! Mocht de proefles niet bevallen dan is een mailtje voldoende om u weer te laten uitschrijven uit ons systeem.

Voordat u inschrijft is het handig om de algemene voorwaarden te lezen. Hierin staat o.a. vermeld wanneer u kunt opzeggen.

In vergelijking met andere sporten is turnen een vrij dure sport. Dit komt omdat alle trainers een licentie nodig hebben om les te mogen geven. Ook zijn de toestellen die worden gebruikt, behoorlijk aan de prijs.

Klik hier voor de actuele contributie.

   TSA heeft contact met het JeugdSportFonds Almere. Met als doel het financieel ondersteunen van kansarme kinderen die graag willen sporten.
   Legitieme redenen hiervoor zijn:
   - Schuldsanering
   - Bijstand
   - Uitkering
   - Minimum inkomen
 

Als u in aanmerking denkt te komen dan dient u via een tussenpersoon een aanvraag in bij het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds beoordeelt uw aanvraag en als uw aanvraag wordt goedgekeurd wordt er contact opgenomen met onze vereniging.

LET OP: Heeft u uw kind al aangemeld bij onze vereniging en is de aanvraag bij het JSF nog niet goedgekeurd dan bent u zelf verantwoordelijk voor de betaling van de contributie! Hou hier met het aanmelden rekening mee.

Meer informatie over het Jeugdsportfonds kunt u vinden op de website: www.jeugdsportfonds.nl

 

Proefles

U geeft u of uw kind op via het onderstaand formulier. Graag alle gegevens invullen. Aangezien bijna alle communicatie via mail gaat is het in uw belang een juiste email adres in te vullen. Bij opmerkingen kunt u bijzonderheden kwijt over bijvoorbeeld allergiën, medicijnen of eventueel medische achtergronden van uw kind.
Na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging via de mail. Krijgt u deze bevestiging niet, kijk dan in de map ongewenste email/spam. Soms kan het gebeuren dat de bevestiging daarin terecht komt. U krijgt van wachtlijstbeheer binnen enkele dagen reactie of er plek is in uw voorkeursgroep. Afhankelijk van de wachtlijst (dit is per groep verschillend) ontvangt u een uitnodiging voor een proefles.

Klik HIER voor het aanmeld formulier.

Proefles bevallen?
Is de les goed bevallen en wilt u of uw kind lid worden? Mail dit aan wachtlijstbeheer. U krijgt dan een bevestiging van inschrijving. U of uw kind kan dan de eerstvolgende les weer mee doen. Enkele weken na de bevestiging ontvangt u van de financiele administratie een mail met daarin informatie over de eerste betaling en de (eventuele) automatische incasso.

Proefles niet bevallen?
Is de proefles niet goed bevallen? Geeft u dit dan ook via mail door aan wachtlijstbeheer. U wordt dan als lid uitgeschreven.

 

Heeft u verder nog vragen? Neemt u dan contact op.

TSA wenst u veel turn-plezier.


Let op! Raak uw loginnaam en wachtwoord niet kwijt!

Deze kunt u gebruiken voor het wijzigen van gegevens en toegang tot de privé delen van turningspiritalmere.nl zoals uw facturen.


Ogenblik a.u.b. ...