U bent hier: Home › RG Almere 23 juni 2012

TSA-RG-girls 2C Nederlands Kampioen !!

Zaterdag 23 juni 2012, organiseerde TSA het Nederlands Kampioenschap RG-CD-groepen. TSA was met de meeste groepen,de meeste meisjes en de meeste oefeningen op deze dag aanwezig. Via twee voorrondes was de finale bereikt.
Uit heel Nederland waren verenigingen aanwezig en het was dan ook een drukte van belang in sporthal Buiten. Dankzij de vele helpende ouders van de RG-meisjes werd de dag een geweldig succes!
De 2C-girls die vorig jaar al het Nederlands Kampioenschap hoepel behaalden,werden dit jaar Nederlands Kampioen op alle onderdelen. Een fantastisch succes voor Tatum,Joy,Floor,Maaike, Kirsten en Fredrieke! Nederlands Kampioen met de moeilijke Bal/Lint-oefening, met de hoepeloefening en met de oefening Zonder Materiaal!

Concurrentie voor deze groep kwam vooral van verenigingen uit Deventer en Dordrecht.
Maar er behaalde nog een groep twee eerste plaatsten! De nieuwe 3D-groep behaalde goud met hun baloefening en ook goud met hun oefening Zonder Materiaal. Een prachtig resultaat voor meisjes die voor het eerst aan de landelijke wedstrijden meededen!

Gefeliciteerd Kayleigh,Michelle,Saloua, Dominique,Ester en Nikita!!

Gouden medailles waren er ook voor de groepen 1C, 3C en 4Cs op het onderdeel Zonder Matriaal. We vreesden voor de vereniging SVOD uit Deventer op dit onderdeel,maar deze vrees was ongegrond, want we wonnen gewoon!!!

En toen hield het nog niet op met de medailleregen,de volgende mooie ereplaatsen werden ook nog behaald:
4C: zilver voor de baloefening.
3C: zilver voor de hoepeloefening en brons voor de baloefening.
1C1: brons voor de touwoefening
1C2: brons voor de oefening Zonder Materiaal.
Feest dus voor alle Rg-meisjes van TSA! En dat gaan we vieren!
Een speciaal woord van dank voor alle geweldige ouders die ons geholpen hebben, onder leiding van Ron van Wijk, om deze dag tot een succes te maken! Heel erg bedankt allemaal!!!
De Rg-afdeling van TSA sluit een heel mooi seizoen af. Een seizoen met prachtige resultaten, Nederlands Kampioenen en veel gezelligheid. Op naar een nieuw seizoen!

Claudia Delfgou
Trotse trainster.Ogenblik a.u.b. ...