U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Nieuwsbrief TSA-4tje november 2018
   (04-11-2018)

Lees hier de nieuwsbrief van november 2018 met daarin:

 

- Enerverende start van het nieuwe seizoen

- Even voorstellen: bestuurslid Ellentrees Muller

- Vacatures: voorzitter en secretaris

- Winnaars TSA Zomerfotowedstrijd

- Van de penningmeester

- Sparen voor TSA bij Albert Heijn in Parkwijk en Stedenwijk

- Jurylid worden voor TSA? Volg de cursus!

- TSA presenteert grote Kerstshow in december

- Verkoop van recreatieturnpakjes

- RG-meiden blij met nieuw vloertapijt

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Tussenstand AH Sponsoractie
   (09-10-2018)

TSA na week 1 op 2e plek Albert Heijn Sponsoractie

Turning Spirit Almere staat op de tweede plek na de eerste week van de Albert Heijn Sponsoractie! Geweldig dat zoveel klanten de codes die ze aan de kassa kregen hebben ingevuld voor onze club. Maar dit smaakt natuurlijk wel naar meer. Laten we met zijn allen ons best doen om op die eerste plek te komen!

De actie loopt nog tot en met 10 november bij AH Parkwijk en Stedenwijk! Hoe werkt het? Bij besteding van elke € 15,- aan boodschappen ontvang je een voucher met een unieke code. Vul je unieke code in en doneer aan ons je punten. Namens TSA ontzettend bedankt!

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Winaars TSA Zomerfotowedstrijd 2018
   (22-09-2018)

Danique, Yaron en Alana zijn de winnaars van de Zomerfotowedstrijd

De winnaars van de zomerfotowedstrijd zijn bekend. Het viel niet mee om te kiezen uit de in totaal 74 mooie en originele foto's die zijn ingestuurd. Het was weer ontzettend leuk om al die creatieve inzendingen binnen te krijgen en het heeft een prachtig fotoalbum opgeleverd. De winnaars zijn Danique Verzuu, Yaron Groot en Alana Soeurt.

Danique maakt met schijnbaar het grootste gemak even een spagaatstand om in Frankrijk een mooie bloem te kunnen fotograferen. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan het woord 'fotowedstrijd'. Heel knap, grappig bedacht en mooi uitgevoerd.

Yaron maakt een salto achteruit vanaf de boot op het Como-meer in Italië. Goede timing, mooie actie en prachtige achtergrond.

Alana Soert maakte een zweefstand in Egypte op kameel Oscar. Dat is weer eens wat anders dan het traditionele paard als turntoestel ;-) Een originele, kleurrijke foto die een echt vakantiesfeertje uitstraalt.

Van harte gefeliciteerd! De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Alle andere deelnemers willen we natuurlijk ook heel hartelijk bedanken voor hun mooie inzendingen. We hebben er weer enorm van genoten! Bekijk alle inzendingen in het fotoalbum op onze Facebookpagina.

 

 
     

 

       

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Grote Clubactie weer van start
   (15-09-2018)

Grote Clubactie weer van start

De Grote Clubactie is zaterdag 15 september weer van start gegaan! Dat betekent dat onze leden weer op pad gaan om zoveel mogelijk loten op te halen voor onze vereniging. Dit levert elk jaar weer een mooi bedrag op voor de clubkas van TSA. Hieronder nog even een promotiefilmpje van het Grote Clubactie Actieteam, bestaande uit Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, om iedereen nog even extra te motiveren.

 

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Sparen voor TSA bij Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk
   (29-08-2018)

TSA doet mee aan sponsoractie Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk

Turning Spirit Almere doet mee aan de sponsoractie van Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk. De twee supermarkten in Almere Stad gaan namelijk 10.000 euro verdelen onder de deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen.

De actie loopt van 1 oktober tot en met 10 november. Bij besteding van elke 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten een voucher aan de kassa met een unieke code. Klanten kunnen deze code invullen op een website en aan de hand van de aantallen codes die zijn ingeleverd wordt het bedrag van 10.000 euro verdeeld onder de verschillende verenigingen. Extra punten zijn te verdienen door mee te doen aan de challenges op de Facebookpagina van de Albert Heijn supermarkten. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen daar tijdens de actieperiode boodschappen gaan doen om zo codes te verzamelen voor onze club. Hoe meer codes voor TSA, hoe meer geld er naar onze vereniging gaat. Ons spaardoel is een nieuwe turnvloer.

 

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...