U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Grote Clubactie weer van start
   (15-09-2018)

Grote Clubactie weer van start

De Grote Clubactie is zaterdag 15 september weer van start gegaan! Dat betekent dat onze leden weer op pad gaan om zoveel mogelijk loten op te halen voor onze vereniging. Dit levert elk jaar weer een mooi bedrag op voor de clubkas van TSA. Hieronder nog even een promotiefilmpje van het Grote Clubactie Actieteam, bestaande uit Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, om iedereen nog even extra te motiveren.

 

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Sparen voor TSA bij Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk
   (29-08-2018)

TSA doet mee aan sponsoractie Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk

Turning Spirit Almere doet mee aan de sponsoractie van Albert Heijn Stedenwijk en Parkwijk. De twee supermarkten in Almere Stad gaan namelijk 10.000 euro verdelen onder de deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen.

De actie loopt van 1 oktober tot en met 10 november. Bij besteding van elke 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten een voucher aan de kassa met een unieke code. Klanten kunnen deze code invullen op een website en aan de hand van de aantallen codes die zijn ingeleverd wordt het bedrag van 10.000 euro verdeeld onder de verschillende verenigingen. Extra punten zijn te verdienen door mee te doen aan de challenges op de Facebookpagina van de Albert Heijn supermarkten. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen daar tijdens de actieperiode boodschappen gaan doen om zo codes te verzamelen voor onze club. Hoe meer codes voor TSA, hoe meer geld er naar onze vereniging gaat. Ons spaardoel is een nieuwe turnvloer.

 

(Terug naar boven)


Heren Selectie: Sander en Bryan winnen Ahoy Cup in Rotterdam
   (29-06-2018)

Sander Bouwman en Bryan Vis winnen Ahoy Cup in Rotterdam

TSA-turners Sander Bouwman en Bryan Vis hebben de Ahoy Cup gewonnen. Zes turners van onze vereniging hadden zich tijdens de afgelopen NK’s geplaatst voor dit toernooi, dat op 23 en 24 juni plaatsvond tijdens het grote nationale finaleweekend in Ahoy Rotterdam.

Sander werd Ahoy Kampioen bij de senioren 1e divisie. Hij had zich daarnaast geplaats voor de toestelfinales brug, rek en ringen en won op alle drie de toestellen het goud! De toestelfinales vonden plaats in de grote arena van Ahoy en Sander stond op het erepodium naast nationale toppers als Bart Deurloo en Casimir Schmidt.

Bryan won het goud in de categorie Talentendivisie Pupil en mocht zich dus eveneens Ahoy Kampioen noemen. Zijn teamgenoot Xavi Lubbe sleepte het zilver in de wacht. Aiden van Lieshout (Talentendivisie instap) en Dennis Müller (1e divisie junior 2) eindigden op de zevende plaats. Tim Verhoeven (1e divisie Instap) greep net naast de prijzen en werd knap vierde.

Na afloop van de Ahoy Cup mocht Sander ook nog eens de tweede prijs van de Turnsupporter Ranglijst in ontvangst nemen. Het magazine Turnsupporter reikte prijzen uit aan de meest constante turnsters en turners van het afgelopen seizoen.

,,Dit was een geweldige afsluiting van ons wedstrijdseizoen. Ahoy Rotterdam is behoorlijk indrukwekkend en dat maakte deze wedstrijden extra spannend voor de heren. Ik ben enorm trots op alle mannen”, reageert trainster Margriet Roeters. ,,Maar de echte afsluiting van dit seizoen wordt voor de herenselectie een uitje naar avonturenpark Hellendoorn, met alle turners, trainers en onze stagiaire Mylène Vis. Dat hebben we met zijn allen wel verdiend en daar kijken we ook enorm naar uit!”


  Sander Bouwman (midden) omringd door winnaars in andere categorieën.

   
               Goud voor Bryan.

(Terug naar boven)


Ritmisch Gym Groep: Acht medailles voor RG-dames in Ahoy
   (27-06-2018)

Acht medailles voor rg-dames in Ahoy

De hele rg-selectie van TSA was vertegenwoordigd in Ahoy voor het NK 1e divisie individueel & groeps en voor de Ahoy Cup 2e divisie groeps. De meiden gingen met maar liefst 8 medailles naar huis!

De prejunioren uit de 2e divisie werden eerste met hun bal oefening. Bij de Benjamins werd TSA1 tweede en TSA2 derde met de hoepel. Bij de Benjamins werd TSA2 tweede en TSA1 derde met de oefening zonder materiaal. De junioren behaalden de derde plaats met hun oefening met de bal en een tweede plaats met de oefening knots. In de 1e divisie werd de Benjamin groep tweede met de oefening met de hoepel.


De prejunioren uit de 2e divisie werden 1e met de bal oefening.

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...