U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

Heren Selectie: Selectieheren sluiten seizoen af met uitje
   (13-07-2017)

Heren selectie TSA sluit het turnseizoen sportief af

Zaterdag 1 juli zijn alle heren van de turnselectie samen met hun trainers op turnuitje  geweest. Dit jaar stond er Superfun op het programma. Een indoor activiteiten complex, waar meerdere programma's gedraaid kunnen worden.

We zijn gestart in twee groepen met een lasergame spel, erg leuk maar zeer intensief. Daarna stond super jump XL op het programma. Trampolines achter elkaar, tegen de muren en bouwwerken. Het nodige drinken is er door heen gegaan, maar wat was dit leuk. Iedereen heeft meegedaan op zijn niveau, inclusief de leiding, al hadden zij het zwaar.

Onderdeel 3  was Space golf, golfen in het donker met lichtgevende accenten. Dit was de minst actieve activiteit, maar niet minder leuk. Wie de winnaar uiteindelijk is geworden weten we niet. Na de lunch hebben we activiteit 4 opgepakt. het hoogte parcours of spelen in een indoor speelhal. De meerderheid van de heren was 130  of langer, dus het hoogte parcours. Dertien verschillende banen die er gedaan moesten worden, echter was dit 8 meter boven de grond. Eén ding is zeker, stalen zenuwen krijg je hier van. De jongere heren zijn gaan spelen in de speelhal. Glijden met banden van een baan, een vulkaan beklimmen, of gewoon klimmen en klauteren.

Het was een super dag. Ouders bedankt voor het rijden en het vertrouwen wat u ons heeft gegeven dit seizoen.

Fijne vakantie, Margriet

 
 
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...