U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: TSA bij Special Olympics
   (14-11-2019)

Special Olympics waren weer een feestje!

Op 2 oktober vonden in het topsportcentrum in Almere de Special Olympics plaats voor de gehandicapte sporters. TSA heeft hiervoor vrijwilligers geleverd en turnmateriaal uitgeleend. Wat een vrolijkheid was er in de zaal!

De opbouwploeg stond s'ochtends om 07.30 uur al paraat en bestond uit: Niels post, Niels Burgerding, Bastiaan Verhoeven, Steffan Vlietstra, Dylan Burgerding, Gijs Afink en Wim de Bakker. Zij hadden twee uur de tijd om de za op te bouwen, inclusief vloer. Toppers!

Bij Wedstrijd 1 werd de muziek en teambegeleiding gedaan door Sonja Verhoeven, mevrouw Baars,Cris Baars, Wim de Bakker en Margriet Roeters. Wedstrijd 2 muziek en groepbegeleiders: Geeske en Stefan Meskers en Margriet Roeters.

De warming up hebben de TSA-vrijwilligers er ook nog even bij gedaan. Het ging allemaal als een tierelier. Over 2 jaar zijn we weer van de partij!

We bedanken alle mensen die zijn komen kijken bij deze Special Olympics. Carla, Aiden, Ben, Michael, Milan met zus en moeder, dank jullie wel. Stefan bedankt voor het opvangen van de materialen. Als vereniging hebben we ons weer goed op de kaart gezet.

    
      


Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...