U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Springfestijn 2019
   (04-10-2019)

Springfestijn 2019 op zaterdag 2 november in de sporthal de Lunet te Naarden

Deze wedstrijden worden elk jaar georganiseerd voor het hele rayon het Gooi. TSA doet meestal mee met een paar groepen. Ook dit jaar zijn Carla, Stefan, Marianne en Mira van plan om deel te nemen. Maar dan moeten jullie je wel opgeven!

Jouw trainer geeft aan op welke toestellen jouw groep gaat deelnemen. Alle springtoestellen staan in de sporthal de Lunet opgesteld en groepen mogen op verschillende toestellen deelnemen. (pegasus, mintrampoline, plankoline, trampoline, etc). De volgende lessen zullen jullie dan ook gaan oefenen voor deze wedstrijd.

Als jouw groep aan deze wedstrijden meedoet, dan zal je trainer vragen om onderstaand strookje ingevuld mee te nemen naar de volgende les.. Het inschrijfgeld per toestel zal verdeeld worden over het aantal deelnemers in je groep. Reken op maximaal 3 euro inschrijfgeld per toestel. Dit inschrijfgeld moet je dan meenemen met je ingevulde strookje naar je training.

Jouw trainer/trainster zal na 16 oktober aangeven welk inschrijfbedrag je moet betalen en op welk tijdstip jouw groepje is ingedeeld zodat je weet op welk tijdstip je in Naarden aanwezig moet zijn.

De wedstrijd is erg leuk omdat je mag laten zien wat jullie als groep allemaal kunnen. De jury bekijkt welke groepen het beste samen een groep vormen, dus hoe goed alle kinderen op dezelfde manier hun sprongen doen. Je bent dus nooit de beste of de slechtste in je groep. En het maakt niet uit of je hele moeilijke sprongen doet of makkelijke.

Voor de ouders, opa’s en oma’s, etc. die zouden willen komen kijken, alvast een waarschuwing voor het parkeren van uw auto: Parkeer uw auto in de vakken want dit evenement wordt door heel veel mensen bezocht omdat het zo leuk is om als toeschouwer naar te kijken. Maar in het verleden hebben veel TSA ouders boetes gekregen in verband met fout parkeren.

Kortom: als je trainer/trainster jouw groep inschrijft voor deze wedstrijden, doe dan mee anders mis je een heel leuk evenement!

Klik hier voor het deelnameformulier

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...