U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Medailles voor TSA op Nederlandse kampioenschappen
   (31-05-2019)

Sander Bouwman Nederlands kampioen op rek en brug


TSA-turners Rimmert, Dylan, Sander en Dennis met hun coaches Niels, Margriet en Wim.

 

TSA-turner Sander Bouwman heeft op het NK (senioren 1e divisie) vier medailles in de wacht gesleept. Zaterdag 26 mei pakte hij het zilver in de meerkampfinale. Een dag later won hij bij de toestelfinales goud op rek, goud op brug, brons op ringen en brons op sprong.

Op het toestel voltige werd Sander vierde en pakte zijn clubgenoot Dennis Müller de bronzen medaille. Dylan Burgerding won bij de toestelfinales 2e divisie junior II zilver op brug. Hij werd vijfde op sprong, zesde op ringen en eindigde in de meerkampfinale op een knappe 5e plaats.

Rimmert Kramer greep net naast het eremetaal en behaalde een 4e plaats op zowel rek als vloer (1e divisie junior II). In de meerkampfinale werd hij 10e. Aiden van Lieshout eindigde in de meerkampfinale op een 11e plek in de Talentendivisie Pupil.

Nigel Castillion won eerder die maand brons op het NK in Waalwijk (4e divisie instap).

Bij de dames won Mila-Nova Kasan (3e divisie junior) op 19 mei een zilveren medaille op balk bij de NK-toestelfinale in Vianen. Een dag daarvoor werd zij 12e in de meerkamp en daar eindigde Fleur Lensen op een knappe 8ste plek.

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...