U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

Heren Selectie: Turners TSA laten van zich horen!
   (23-03-2019)

Turners Turning Spirit Almere laten van zich horen!

De afgelopen weekenden zijn de eerste district en landelijke wedstrijden voor de turners van Almere geweest.  Het harde werken resulteert in goede wedstrijden en biedt meer perspectief. Wij als trainers zijn zeer trots op al onze jongens!

De eerste en tweede district wedstrijden zijn geweest. Hieraan werd deelgenomen door Shai, Rombout en Nigel. Shai eindigde als 22ste, een prima prestatie als je bedenkt dat hij voor het eerst een turnwedstrijd draait. Rombout haalde een verdienstelijke 11e plaats. Dit weekend mag hij weer. Nigel werd zeer onverwachts 1ste, goud dus! Ook hij gaat dit weekend strijden voor een plaatsje op het NK.

De eerste 2 landelijke wedstrijden hebben ook zeer goed uitgepakt. De jongens die nu voor TSA hebben meegedaan zijn: Stefan, Aiden, Tim, Bram, Bryan, Dylan, Rimmert, Sander en Dennis. De laatste vier kunnen zich bij elke plaatsingswedstrijd plaatsen voor een toestelfinale. Hiervoor moeten ze 1 of 2 worden op een toestel.

Stefan heeft een mooie 14 de plaats behaald. Hij gaat strijden voor een plaatsje op het NK. Dylan scoorde 11.95 op brug, goud en dus een finaleplaats op de toestel finale in het NK-weekend. Overall staat Dylan nu 16e. Bram turnde voor het eerst een wedstrijd en werd 20e. Op naar de volgende wedstrijd, gaat helemaal goed komen Tim eindigde als  13e, goed gedaan! Aiden werd 12e, hier zit zeker nog meer in.

Bryan, die voor Turning Spirit Almere in de hoogste lijn uitkomt, werd 9e. Kom maar op wedstrijd 2! Dennis deed helaas door een blessure maar 1 toestel: Voltige. Daarop werd hij 2e, zilver dus en een toestelfinale! Dennis zal eerst geopereerd worden. Succes met herstel en op naar voltige! Rimmert staat nu overall 6e, ook hier zit veel meer in.

Als klap op de vuurpijl werd Sander 1e  overall! Daarnaast ook drie toestelfinale’s: Voltige, Ringen en Brug.

Wij hebben er zin in. Kom maar op!

Margriet

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...