U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Winaars TSA Zomerfotowedstrijd 2018
   (22-09-2018)

Danique, Yaron en Alana zijn de winnaars van de Zomerfotowedstrijd

De winnaars van de zomerfotowedstrijd zijn bekend. Het viel niet mee om te kiezen uit de in totaal 74 mooie en originele foto's die zijn ingestuurd. Het was weer ontzettend leuk om al die creatieve inzendingen binnen te krijgen en het heeft een prachtig fotoalbum opgeleverd. De winnaars zijn Danique Verzuu, Yaron Groot en Alana Soeurt.

Danique maakt met schijnbaar het grootste gemak even een spagaatstand om in Frankrijk een mooie bloem te kunnen fotograferen. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan het woord 'fotowedstrijd'. Heel knap, grappig bedacht en mooi uitgevoerd.

Yaron maakt een salto achteruit vanaf de boot op het Como-meer in Italië. Goede timing, mooie actie en prachtige achtergrond.

Alana Soert maakte een zweefstand in Egypte op kameel Oscar. Dat is weer eens wat anders dan het traditionele paard als turntoestel ;-) Een originele, kleurrijke foto die een echt vakantiesfeertje uitstraalt.

Van harte gefeliciteerd! De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Alle andere deelnemers willen we natuurlijk ook heel hartelijk bedanken voor hun mooie inzendingen. We hebben er weer enorm van genoten! Bekijk alle inzendingen in het fotoalbum op onze Facebookpagina.

 

 
     

 

       
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...