Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

Er zijn geen wedstrijden

Reserveer dit vast in uw agenda – 8,9 en 10 maart 2024

In het weekend van 8 tot en met 10 maart 2024 hebben wij de eer gekregen om een landelijke wedstrijd voor de heren te mogen organiseren. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in de Topsporthal in Almere.

In het weekend van 8 tot en met 10 maart 2024 hebben wij de eer gekregen om een landelijke wedstrijd voor de heren te mogen organiseren. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in de Topsporthal in Almere. Om dit weekend tot een succes te maken kunnen we uw hulp goed gebruiken. Er zijn diverse zaken die geregeld moeten worden. Denkt u daarbij aan het verzorgen van de catering voor de juryleden, het verkopen van de entreebewijzen, het invoeren van de scores, het begeleiden van de sporters naar hun toestel (dit wordt gedaan door kinderen), verkeersregelaars, EHBO-post, tijdwaarnemers en vlaggers bij het onderdeel vloer en het op- en afbouwen van de toestellen. Vindt u het leuk om te helpen, laat het ons dan weten via secretariaat@turningspiritalmere.nl. Laat ons ook weten of u een bepaalde voorkeur heeft en voor welke dag u zou willen helpen. Het opbouwen is op vrijdag(avond). Het afbouwen op zondagavond. Verder vinden de activiteiten vooral op zaterdag en zondag plaats. Zodra we meer weten over de precieze invulling van de dagen, nemen we contact met u op. Wilt u dit evenement sponsoren, dan is dat uiteraard ook zeer welkom. In dat geval kunt u ook een bericht sturen naar secretariaat@turningspiritalmere.nl. Wij kijken uit naar dit weekend! U ook?


3x goud voor TSA heren

De herenselectie van Turning Spirit Almere heeft de afgelopen weken met drie teams drie keer goud gewonnen.

De turners in de categorie Instap A (Tristan, Vince, Jary en Jace) kwamen bij de districtswedstrijden in Amersfoort voor het eerst uit in de hoogste lijn. “Zij lieten een goede samenwerking zien als team, wat resulteerde in goud”, vertelt trainster Margriet Roeters.Het Jeugd B-team (Shenron, Bram, Guillaume, Finn en Kelvin) turnde bij de districtswedstrijden voor het eerst keuze-oefenstof. “We waren vooraf nergens vanuit gegaan. Het was alleen al spannend of ze de nieuwe oefeningen helemaal konden door turnen”, aldus hun coach. “Dat ging goed. Nog wel de nodige foutjes, maar dat hoort erbij. Het resultaat was goud.”Aiden, Tim en Ben, drie turners die landelijk uitkomen, turnden het afgelopen weekend voor het eerst samen een landelijke teamwedstrijd. “Alledrie de jongens hebben een ander niveau en Ben kwam voor het eerst landelijk uit. Zij presteerden boven verwachting”, blikt Roeters terug. “Uiteindelijk zijn ze van de 24 teams in niveau 4 op de eerste plaats geëindigd. Een topprestatie. De eerste 50 punten zijn binnen voor de kwalificaties voor de teamfinale.(Artikel is een kopie van Almere Deze Week)


Algemene Ledenvergadering – 8 november 2023

29 november 2023 vanaf 20:00 uur houden wij weer onze Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV vindt plaats in sporthal Raggers, aan de Bongerdstraat 6.

29 november 2023 vanaf 20:00 uur houden wij weer onze Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV vindt plaats in sporthal Raggers, aan de Bongerdstraat 6. Tijdens deze ALV presenteren wij ons jaarverslag, onze jaarrekening en onze begroting. Wij laten zien wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan en wat dat financieel heeft betekend. Daarnaast nemen we een kijkje naar het komende seizoen en naar wat de financiële verwachting daarvan is. Ook zullen we een voorstel doen voor de contributie. Elk lid van onze vereniging heeft het recht om mee te besturen via het spreek-, stem- en kiesrecht. Het is dus belangrijk dat u aanwezig bent. Inmiddels heeft elk lid een uitnodiging per e-mail ontvangen. In deze e-mail is een digtaal aanmeldformulier bijgevoegd. Ook kunt u zich aanmelden via dit formulier Wel is het belangrijk u nog te wijzen op de regels van het stemmen: Toegang tot de algemene vergadering hebben de clubleden en de wettelijke vertegenwoordigers van de jeugdclubleden. Geen toegang hebben geschorste leden en geschorste bestuursleden, behoudens bij de behandeling van hun schorsing. Over toelating van andere dan de in lid 1 bedoelde personen beslist de algemene vergadering Ieder lid van de vereniging dat niet geschorst is, heeft één stem. Ieder lid is bevoegd zijn stem te doen uitbrengen door een schriftelijk gemachtigd ander lid van achttien (18) jaar en ouder. De gemachtigde kan echter, naast zijn eigen stem, in totaal voor niet meer dan twee andere leden stem uitbrengen. De uitoefening van de stem van jeugdclubleden komt uitsluitend toe aan hun wettelijk vertegenwoordiger. (Artikel 20 van onze statuten). Zien we u de 29e? U bent van harte welkom!


Onze assistent trainers in training

15 oktober 2023 zijn 10 van onze assistent-trainers gestart met de zogenaamde KSS3 training.

15 oktober 2023 zijn 10 van onze assistent-trainers gestart met de zogenaamde KSS3 training. Door het volgen van deze training kunnen we deze assistenten inzetten als zelfstandige trainers. Dat is mooi omdat we op deze manier ons trainers bestand kunnen vergroten en minder kwetsbaar zijn als een trainer ziek is, met pensioen gaat of toch kiest om onze vereniging te verlaten.   In de training komen allerlei turnprincipes voorbij. Zo worden basisprincipes aangeleerd en wordt ook getraind op het lesgeven. We hopen zo al het goede dat we al doen vast te houden en ons verder te ontwikkelen waar dat kan.   Wij wensen al onze assistent-trainers heel veel succes met de training en bedanken bij deze al onze trainers voor het begeleiden van de assistenten tijdens de lessen. Voor ons zijn jullie nu al toppers!


Springfestijn - 4 november 2023

Dit jaar is het op zaterdag 4 november op deze dag komen vele enthousiaste turnsters en turners naar de sporthal de Lunet om te laten zien hoe goed zij kunnen springen op de airtrack , minitrampoline over een kast of Pegasus.

Dit jaar is het op zaterdag 4 november op deze dag komen vele enthousiaste turnsters en turners naar de sporthal de Lunet om te laten zien hoe goed zij kunnen springen op de airtrack , minitrampoline over een kast of Pegasus. De activiteit heeft een zeer recreatief karakter dus geldt veel plezier maken en met een big smile weer naar huis. (Duurt een uur) Adres: Sporthal de Lunet Amersfoortsestraatweg 16 1411 HD Naarden U kunt zich aanmelden via onderstaande link t/m vrijdag 20 oktober 2023. Hiervoor is het belangrijk dat je inlogt in je account (aanmelden niet mogelijk via de ClubApp)https://tinyurl.com/Turning-Spirit-Almere Kosten: € 3,50 (worden betaald via factuur) Kleding: Kleding worden per groep besproken met de trainer Tijden: Deelname tijden krijg je tijdig via de trainer te horen


Video verslag Clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen is er met dank aan ItsCool Media een video verslag gemaakt. 

 

 
 

De clubkampioenschappen waren op 16 juli een groot succes. We hebben veel mooie oefeningen gezien van deelnemers. Veel familieleden waren aanwezig om de deelnemers aan te moedigen. Het is nu mogelijk om de wedstrijden en demo's terug te kijken. Kleuters: https://youtu.be/VL8EFDys3Jk Jongens en heren: https://youtu.be/9y1IaDWWpSYDames recreatie: https://youtu.be/PvXGCjt6iEk   Dames selectie: https://youtu.be/iKGZF_sF-70  


Tijden club kampioenschappen 2023

De clubkampioenschappen zullen zijn op zondag 16 juli 2023. Inmiddels is er een indeling van de tijden bekend.

 

 
 

Op 16 juli is het zover. Tijd voor de Clubkampioenschappen. We zijn druk bezig om alle groepen in te delen. Op grote lijnen zijn de tijden inmiddels bekend en ingedeeld. Zo kan iedereen vast rekening houden met de tijden. Vanwege het groot aantal aanmeldingen vanuit de meiden hebben we deze wedstrijden op geboorte jaar ingedeeld. In onderstaand overzicht zijn alle tijden terugvinden.    Onderdeel Wedstrijd Tijden Hal Kleutergym   09:00 - 09:30 uur Badmintonhal Jongens turnen   10:00 - 12:00 uur    Turnhal Ritmisch gym   10:00 - 13:00 uur    Badmintonhal Meisjes turnen 2017/2018 en 2015/2016 Wedstrijd 1 13:00 - 15:15 uur Badmintonhal Meisjes turnen 2011/2012 en 2010 en eerder Wedstrijd 2 13:30 - 15:45 uur Turnhal Meisjes turnen 2013/2014 Wedstrijd 3 15:30 - 17:45 uur Badmintonhal Meisjesturnen Kweekvijver en selectie Wedstrijd 4    16:00 - 18:15 uur    Turnhal   De locatie van de wedstrijd is Turnhal Parkwijk, Bongerdstraat 6.Meer informatie zal tijdens de les gedeeld worden door de trainer.     


Club kampioenschappen 2023

De clubkampioenschappen zullen zijn op zondag 16 juli 2023. Dit wordt EEN groot FEESTJE.

 

 
 

De clubkampioenschappen zullen zijn op zondag 16 juli 2023   Dit wordt EEN groot FEESTJE,    Neem je OPAS, OMAS, PAPAS, MAMAS, BROERTJES, ZUSJES en GEKSTE OOM en TANTE mee.      De wedstrijd zal plaatsvinden in sporthal Parkwijk/turnhal Bongerdstraat 6 1326 AB Almere   Kleuter gym       - 09:00 – 09:30 uur  Jongens turnen   - 10.00 - 12.00 uur  Ritmisch gym    - 10:00 – 13:00 uur  Meisjes turnen    - Tijden zijn afhankelijk van de aanmeldingen en volgen   Bij deelname aan de wedstrijd is het dragen van clubpakje van TSA verplicht.  Het turnpakje kan besteld worden via de site TT-Gymnastics:   Turnpak heren - B33    Turnpakjes dames - V499    Inschrijven voor de Club Kampioenschappen   Om deel te nemen aan de Club Kampioenschappen is het nodig je aan te melden. Dit dient te gebeuren via de website, niet via de trainer. Volg voor het aanmelden de volgende stappen:   Log in op de website www.turningspiritalmere.nl Dit werkt via het mailadres wat staat geregistreerd bij de aanmelding. Mocht je het wachtwoord niet meer weten kan je een nieuw wachtwoord aanvragen.    Ga naar Club Kampioenschappen. Je selecteert bij wie je traint, wanneer je traint en welke sport je doet.   Klik op aanmelden.        Aanmelden is mogelijk tot zondag 25 juni en voor jou als lid helemaal gratis. Het is tot zondag 2 juli mogelijk om je nog af te melden. Dit kan via mail naar secretariaat@turningspiritalmere.nl.   Wel vragen wij een kleine bijdrage voor het publiek welke op locatie contant of per pin betaalt kan worden.  Entree volwassenen: € 2,-  Entree kind: € 1,- 


Extra bijdrage van de VriendenLoterij

Wat een mooie verrassing! Vandaag ontvingen we een extra bijdrage van de VriendenLoterij.

De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen in tijden van hoge energiekosten, van sportclubs tot muziek-, toneel- en theaterverenigingen. Wist je dat je TSA ook extra kan steunen als je lid bent van de VriendenLoterij? Als jij meespeelt met de VriendenLoterij kan je TSA als club kiezen om extra te steunen. Minimaal 40% van jouw inleg per lot, per trekking, gaat dan naar TSA. Met deze extra bijdrage kunnen wij als vereniging weer meer geld investeren in de zalen en het materiaal. Wil je weten hoe dit werkt kijk dan bij de VriendenLoterij hoe dit werkt.


Speciale Algemene Leden vergadering

Op 7 december 2022 wordt er een speciale Algemene Ledenvergadering georganiseerd. Deze vergadering is voor LEDEN of de wettelijke vertegenwoordigers.

De uitnodiging voor deze Algemene leden vergadering is ook per mail verzonden.


Oproep vrijwilliger ledenadministratie

DRINGENDE OPROEP

Wegens vertrek van de huidige functionaris bij de ledenadministratie per 1 januari 2023, ontstaat de  vacature van ledenadministrateur.

De ledenadministratie is een belangrijk instrument voor de bestuurlijke taakuitvoering van TSA. In de ledenadministratie worden relatiegegevens van leden en externe relaties beheerd en up-to-date gehouden. Daarnaast wordt per individueel lid de lesdeelname vastgelegd. Informatie uit de ledenadministratie wordt onder andere gebruikt voor het samenstellen van de contributiefactuur. Wij zijn met urgentie op zoek naar een vrijwilliger die de taak van ledenadministrateur per 1 januari 2023 wil overnemen. De functie omvat onder andere: ·         Beheren van de ledengegevens in het geautomatiseerd ledenadministratiesysteem. ·         Behandelen van e-mails gericht aan de ledenadministratie. ·         Meedenken aan oplossingen de ledenadministratie betreffend. ·         Leveren van rapportages. Gevraagd wordt: ·         Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift. ·         Bekend zijn met Word en Excel. ·         Affiniteit met werken met en beschikken over een eigen PC en internet. Na aanmelding wordt u in contact gebracht met de huidige ledenadministrateur die u dan wegwijs maakt in de werkzaamheden. U kunt zich aanmelden bij het secretariaat onder vermelding van Naam, e-mailadres en mobielnummer.


Algemene Ledenvergadering 8 november 2022

Op 8 november 2022 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering georganiseerd. Deze vergadering is voor LEDEN of de wettelijke vertegenwoordigers.

ATTENTIE11

Het verslag van de vorige ALV d.d. 14-12-2021 en het Financieel Jaarverslag 2021-2022 zijn beschikbaar.

Agenda: 1.     Opening en mededelingen 2.     Vaststellen agenda 3.     Vaststellen verslag vorige ALV 4.     Financiën – Verslag 2020 - 2021 - Verslag Kascommissie - Décharge 2021/2022 - Vaststellen contributie - vaststellen - Vaststelling nieuwe kascommissie – vaststellen 5.     Bestuurszaken - Aftreden Barbara Boerlijst als voorzitter - Verkiezing nieuwe bestuursleden: Rutger van den Brulée - vacature voorzitter - vacature secretaris 6.     Staturen          - Vernieuwde statuten – vaststellen 7.     Verenigingszaken en Aandachtspunten TSA 2022-2023          - Situatie Raggers -     Vullen vacatures ledenadministratie          - Krappe trainersmarkt          - Assistenten en vrijwilligers   8.     Rondvraag en sluiting


Zomershow TSA 9 juli 2022 (afsluiting)

TSA heeft turnseizoen groots afgesloten

ma 11 jul, 09:57  (bron Almere deze week 13 juli 2022)

ALMERE - Turnvereniging Turning Spirit Almere heeft het seizoen groots afgesloten met een Zomershow in het Topsportcentrum in Almere Poort. Alle leden mochten meedoen en zo’n 450 kinderen hadden daar gehoor aan gegeven. De tribunes waren dan ook goed gevuld met familie, vrienden en overige supporters. 

Door de trainers is de afgelopen weken hard gewerkt aan de show. Elke groep was gekoppeld aan een land en had een act ingestudeerd met een bijhorend muziekje. Twee stewardessen, trainsters Roxanne en Sharona, praatten de show aan elkaar en namen het publiek mee op een wereldreis langs de verschillende landen.  Vrijwilligers De vereniging had subsidie aangevraagd om deze show te kunnen organiseren. Het doel was leden en ouders, na de twee seizoenen corona, steviger binden aan de vereniging. “Zo’n grote vereniging heeft in deze tijden best moeite om al het vrijwilligerswerk voor elkaar te krijgen”, vertelt voorzitter Barbara Boerlijst. “Naast het vrijwillige bestuur zoekt TSA ook altijd naar juryleden, administratieve krachten, assistenten voor de trainers, sjouwers voor toestellen, mensen die de zalen helpen schoonmaken zodat gymvloeren zo goed mogelijk stofvrij zijn. Maar ook  de verkoop van kleding, gesprekken met derden, financiën en dergelijke doet een vereniging met vrijwilligers. Anders wordt de sport te duur, vinden wij.” Toestellen verhuizen Om nieuwe vrijwilligers te betrekken bij TSA en om te laten zien wat de kinderen bij TSA doen en wat ze kunnen, heeft de vereniging van de subsidie de topsporthal gehuurd en de toestellen vanuit de verschillende zalen naar deze hal vervoerd. “Hiervoor zijn we de ouders en trainers die hier hun ruggen op gebroken hebben, heel dankbaar”, vervolgt Boerlijst. “Als vereniging van 950 leden hebben we in verschillende zalen in Almere onze eigen toestellen staan, voor jongens en meiden turnen en ritmische gymnastiek, van alle leeftijden, op recreatief en wedstrijdniveau. Als we ons als één vereniging presenteren hebben we voor de 925 leden geen zaal waar we allemaal tegelijkertijd in kunnen zijn. Vandaar deze ludieke actie om alles toestellen naar een zaal te verhuizen die wel groot genoeg was.” Het publiek, tussen de 1500 en 2000 man, was enthousiast en heeft gratis kunnen genieten van alle optredens. Wie na het lezen van dit verhaal iets voor TSA wil doen, kan mailen naar bestuur@turningspiritalmere.nl.. Via deze link wordt een compilatie getoond via Compilatie Zomershow TSA


Zomershow TSA 9 juli 2022

Beste leden, ouders en verzorgers, 

Via deze weg willen we jullie graag op de hoogte brengen van de zomershow voor de LEDEN van Turning Spirit Almere.  

Verdere informatie zal komende weken volgen maar zet 9 juli alvast in de agenda! 

In de middag generale repetitie en ’s avonds de show voor publiek.


TRAINERS GEZOCHT

TSA is op zoek naar trainers!

We zijn op zoek naar een selectietrainer voor turnen dames (divisie 1 t/m divisie 5) die in staat is om zelfstandig trainingen en wedstrijdprogramma’s voor te bereiden en uit te voeren en zorg te dragen voor wedstrijdbegeleiding. Je werkt hierbij samen met de trainers van de heren- en damesselectie. We vinden het belangrijk dat je enthousiast les kan geven, op een positieve manier de kinderen traint en open staat voor samenwerking met de andere trainers om samen de vereniging verder te professionaliseren

    Wij vragen/bieden: ·       Bij voorkeur in bezit van KSS niveau 3/4 ·       Aantal uur per week is bespreekbaar  ·       Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in wedstrijd turnen en wedstrijdbegeleiding ·       Inzetbaar vanaf 1 augustus 2021 ·       Salaris in overleg/afhankelijk van ervaring ·       Ontwikkelmogelijkheden om je verder te ontwikkelen als trainer Naast een selectietrainer zijn wij ook op zoek naar recreatietrainers voor turnen of ritmisch gymnastiek. We hebben een lange wachtlijst en zijn op zoek naar mogelijkheden om meer kinderen te kunnen laten sporten. Ook als trainer van de recreatie vinden we het belangrijk dat je enthousiast voor de groepen staat en kinderen met plezier kan laten sporten. Wij vragen/bieden: ·       Bij voorkeur in bezit van KSS niveau 3 of ervaring met de sport (als beoefenaar of assistent trainer) en bereid om een opleiding tot KSS niveau 3 te volgen ·       Aantal uur per week is bespreekbaar ·       Inzetbaar vanaf 1 augustus 2021 ·       Salaris in overleg/afhankelijk van ervaring ·       Ontwikkelmogelijkheden om je verder te ontwikkelen als trainer Kortom, ben je gepassioneerd over turnen of ritmisch gymnastiek en wil je graag jouw enthousiasme overdragen aan kinderen van alle leeftijden, neem contact met ons op! Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je trainers die mogelijk geïnteresseerd zijn, stuur de vacatures of onze gegevens gerust door.    Contact: babettetsa@gmail.com   


START TSA Trainingen 2022/2023

START VAN DE LESSEN

De recreatielessen starten op maandag 5 september. 

De selectie turners zijn/worden geïnformeerd door de eigen trainer.

Zo spoedig mogelijk wordt via e-mail nadere informatie gegeven.

START TSA Trainingen 2020/2021 Vanaf maandag 17 augustus starten alle trainingen weer. Let op er zijn een paar wijzigingen tov vorig jaar: de betreffende leden ontvangen hierover persoonlijke mail. (De grote veranderingen zijn: De groepen van trainster Carla op dinsdag gaan trainen in Almere Haven. De maandaggroepen van trainers Carla en Cor in Poort gaan trainen op dinsdag in Almere Stad in Raggers. In de RG groepen indeling zijn veranderingen in zalen en groepen, Dit geldt ook voor de damesselectie groepen)   met sportieve groet  


Vrijwilligers gezocht

BESTE TSA- LEDEN EN OUDERS VAN LEDEN

 We zijn op zoek naar mensen die onze vereniging een goed hart toedragen

Zonder vrijwilligers kunnen we niet veel, onze vereniging is divers. Veel leden en ouders verwachten meer dan we kunnen leveren – vandaar een DRINGENDE OPROEP VOOR VRIJWILLIGERS

Waar zou u een bijdrage aan kunnen leveren? We zoeken ·         Administratieve krachten o    die de ledenadministratie kunnen helpen o    die wachtlijstbeheer kunnen helpen o    die de verschillende mailtjes kunnen beantwoorden o    die de mails ten aanzien van zaalaanvragen, inclusief alarm, sleutels, calamiteiten ten aanzien van de zalen willen regelen met de gemeente ·         2 bestuursleden ·         Debiteuren commissie lid ·         redacteur(en) voor ons blaadje TSA-4tje ·         activiteitencommissie leden die helpen bij wedstrijden, activiteiten en feesten ·         juryleden (in opleiding) ·         assistenten (in opleiding) ·         2 kascommissie leden ·         Iemand die de ventilatie doeken verwisselt in Raggers (Parkwijk) ·         Jurist die mee kan denken over de statuten en de WBTR-wetgeving ·         Mensen die meedenken met hoe we de corona buiten de deur houden ·         Mensen die af en toe willen helpen als we extra handen/denkkracht nodig hebben. De afgelopen jaren hebben we als vereniging veel en vaak moeten improviseren omdat de corona maatregelen ons daartoe noopten. We merken dat we als vrijwilligers graag voor TSA klaarstaan. Met negen vrijwilligers houden we geen ruimte over voor alle plannen en vragen die aan ons gesteld worden. Met meer vrijwilligers meer energie en ruimte om TSA verder te kunnen ontwikkelen. Daarom hopen we met deze oproep dat, daar waar u hand en spandiensten kan verrichten – u zich opgeeft om onze vereniging te ondersteunen. Geef u aub op bij secretaris@turningspiritalmere.nl Hopelijk kunnen we u snel benaderen om ons nu nog te kleine team van vrijwilligers aan te vullen en te versterken! Schroom niet en al is het maar voor één keer, geef u op!!!


AllUnited