U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Nieuwsbrief TSA-4tje september 2017
   (14-09-2017)

Lees hier de eerste nieuwsbrief van dit nieuwe seizoen

(Terug naar boven)


Heren Selectie: Selectieheren sluiten seizoen af met uitje
   (13-07-2017)

Heren selectie TSA sluit het turnseizoen sportief af

Zaterdag 1 juli zijn alle heren van de turnselectie samen met hun trainers op turnuitje  geweest. Dit jaar stond er Superfun op het programma. Een indoor activiteiten complex, waar meerdere programma's gedraaid kunnen worden.

We zijn gestart in twee groepen met een lasergame spel, erg leuk maar zeer intensief. Daarna stond super jump XL op het programma. Trampolines achter elkaar, tegen de muren en bouwwerken. Het nodige drinken is er door heen gegaan, maar wat was dit leuk. Iedereen heeft meegedaan op zijn niveau, inclusief de leiding, al hadden zij het zwaar.

Onderdeel 3  was Space golf, golfen in het donker met lichtgevende accenten. Dit was de minst actieve activiteit, maar niet minder leuk. Wie de winnaar uiteindelijk is geworden weten we niet. Na de lunch hebben we activiteit 4 opgepakt. het hoogte parcours of spelen in een indoor speelhal. De meerderheid van de heren was 130  of langer, dus het hoogte parcours. Dertien verschillende banen die er gedaan moesten worden, echter was dit 8 meter boven de grond. Eén ding is zeker, stalen zenuwen krijg je hier van. De jongere heren zijn gaan spelen in de speelhal. Glijden met banden van een baan, een vulkaan beklimmen, of gewoon klimmen en klauteren.

Het was een super dag. Ouders bedankt voor het rijden en het vertrouwen wat u ons heeft gegeven dit seizoen.

Fijne vakantie, Margriet

 
 

(Terug naar boven)


Heren Selectie: Ouders afgepeigerd na meedoetraining
   (11-07-2017)

Zaterdag 8 juli was het een keer de beurt aan de ouders om te ondervinden wat hun kind zoveel uur per week doet in de turnhal. Door de trainers was er een ouderles georganiseerd. Vaders, moeders, broers en zussen gingen de uitdaging aan.

Er werd begonnen met een flinke warming-up, waarbij de ouders het al zwaar hadden. In groepjes werden alle onderdelen gedaan. Na uitleg en voordoen van de turners/turnsters, mochten de ouders het zelf proberen. Dit leverde hilarische momenten op! De ene ouder heeft iets meer talent dan de ander.
Het blijkt toch veel lastiger dan hoe het eruit ziet als de jongens en meiden van de selectie het doen.

Na alle onderdelen was het tijd voor krachttraining en shapes. Waar de turners en turnsters nog vrolijk rondliepen, waren de ouders (bijna) allemaal volledig afgepeigerd. Spierpijn zal menig ouder nog wel even aan deze les herinneren. De ochtend was een groot succes!  Iedereen had ontzettend veel plezier en zo’n ochtend is echt voor herhaling vatbaar.

Trainers bedankt voor deze mogelijkheid en turners/turnsters voor alle uitleg en begeleiding!

Voor meer foto’s: https://www.myalbum.com/album/IEHiZcI7lpYP

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Verslag ALV 2017
   (08-07-2017)

Verslag Algemene Ledenvergadering TSA, 29 mei 2017.

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...