U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Cheque van Albert Heijn voor TSA
   (03-12-2018)

AH Verenigingenactie levert ruim 2131 euro op voor TSA

Zaterdag 24 november was de cheque-uitreiking van de Verenigingenactie van Albert Heijn Parkwijk en Stedenwijk. Turners Ben en Aiden mochten namens TSA een cheque van maar liefst 2131, 66 euro in ontvangst nemen. Het eerste deel van onze nieuwe turnvloer waarvoor we aan het sparen zijn. Bedankt Albert Heijn voor deze mooie actie en bedankt iedereen die TSA gesteund heeft met de actiecodes!

 
 

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Grote TSA Kerstshow
   (22-11-2018)

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Nieuwsbrief TSA-4tje november 2018
   (04-11-2018)

Lees hier de nieuwsbrief van november 2018 met daarin:

 

- Enerverende start van het nieuwe seizoen

- Even voorstellen: bestuurslid Ellentrees Muller

- Vacatures: voorzitter en secretaris

- Winnaars TSA Zomerfotowedstrijd

- Van de penningmeester

- Sparen voor TSA bij Albert Heijn in Parkwijk en Stedenwijk

- Jurylid worden voor TSA? Volg de cursus!

- TSA presenteert grote Kerstshow in december

- Verkoop van recreatieturnpakjes

- RG-meiden blij met nieuw vloertapijt

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Tussenstand AH Sponsoractie
   (09-10-2018)

TSA na week 1 op 2e plek Albert Heijn Sponsoractie

Turning Spirit Almere staat op de tweede plek na de eerste week van de Albert Heijn Sponsoractie! Geweldig dat zoveel klanten de codes die ze aan de kassa kregen hebben ingevuld voor onze club. Maar dit smaakt natuurlijk wel naar meer. Laten we met zijn allen ons best doen om op die eerste plek te komen!

De actie loopt nog tot en met 10 november bij AH Parkwijk en Stedenwijk! Hoe werkt het? Bij besteding van elke € 15,- aan boodschappen ontvang je een voucher met een unieke code. Vul je unieke code in en doneer aan ons je punten. Namens TSA ontzettend bedankt!

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Winaars TSA Zomerfotowedstrijd 2018
   (22-09-2018)

Danique, Yaron en Alana zijn de winnaars van de Zomerfotowedstrijd

De winnaars van de zomerfotowedstrijd zijn bekend. Het viel niet mee om te kiezen uit de in totaal 74 mooie en originele foto's die zijn ingestuurd. Het was weer ontzettend leuk om al die creatieve inzendingen binnen te krijgen en het heeft een prachtig fotoalbum opgeleverd. De winnaars zijn Danique Verzuu, Yaron Groot en Alana Soeurt.

Danique maakt met schijnbaar het grootste gemak even een spagaatstand om in Frankrijk een mooie bloem te kunnen fotograferen. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan het woord 'fotowedstrijd'. Heel knap, grappig bedacht en mooi uitgevoerd.

Yaron maakt een salto achteruit vanaf de boot op het Como-meer in Italië. Goede timing, mooie actie en prachtige achtergrond.

Alana Soert maakte een zweefstand in Egypte op kameel Oscar. Dat is weer eens wat anders dan het traditionele paard als turntoestel ;-) Een originele, kleurrijke foto die een echt vakantiesfeertje uitstraalt.

Van harte gefeliciteerd! De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Alle andere deelnemers willen we natuurlijk ook heel hartelijk bedanken voor hun mooie inzendingen. We hebben er weer enorm van genoten! Bekijk alle inzendingen in het fotoalbum op onze Facebookpagina.

 

 
     

 

       

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...