U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Kledingverkoop
   (12-12-2019)

Aangezien wij de maten 128 en 152 tijdens de verkoop van 17 januari nog niet hebben ontvangen van onze leverancier hebben wij voor deze maten een extra verkoop gepland op vrijdag 24 januari.
Deze verkoop is van 17.30 tot 19.00 uur en vind weer plaats in de sporthal Raggers in Parkwijk.
Voor deze verkoop kan niet besteld worden.
Er kan gepast worden.
Graag contante betaling, wij hebben geen pin.

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Extra kledingverkoop op 2 december
   (16-11-2019)

Heeft uw kind nog een TSA-recreatiepakje nodig? Leuk cadeautje voor de feestdagen! Op maandag  2 december is er daarom een korte extra kledingverkoop van 17.30 tot 18.30 uur in de turnhal aan de Bongerdstraat. Recreatiepakjes voor jongens en meiden zijn daar ter plekke te koop (geen RG). Er kan niet  vooraf worden besteld.  LET OP: Alleen contante betaling, er is geen pin aanwezig! 

(Terug naar boven)


ClubNieuws: TSA bij Special Olympics
   (14-11-2019)

Special Olympics waren weer een feestje!

Op 2 oktober vonden in het topsportcentrum in Almere de Special Olympics plaats voor de gehandicapte sporters. TSA heeft hiervoor vrijwilligers geleverd en turnmateriaal uitgeleend. Wat een vrolijkheid was er in de zaal!

De opbouwploeg stond s'ochtends om 07.30 uur al paraat en bestond uit: Niels post, Niels Burgerding, Bastiaan Verhoeven, Steffan Vlietstra, Dylan Burgerding, Gijs Afink en Wim de Bakker. Zij hadden twee uur de tijd om de za op te bouwen, inclusief vloer. Toppers!

Bij Wedstrijd 1 werd de muziek en teambegeleiding gedaan door Sonja Verhoeven, mevrouw Baars,Cris Baars, Wim de Bakker en Margriet Roeters. Wedstrijd 2 muziek en groepbegeleiders: Geeske en Stefan Meskers en Margriet Roeters.

De warming up hebben de TSA-vrijwilligers er ook nog even bij gedaan. Het ging allemaal als een tierelier. Over 2 jaar zijn we weer van de partij!

We bedanken alle mensen die zijn komen kijken bij deze Special Olympics. Carla, Aiden, Ben, Michael, Milan met zus en moeder, dank jullie wel. Stefan bedankt voor het opvangen van de materialen. Als vereniging hebben we ons weer goed op de kaart gezet.

    
      


(Terug naar boven)


Heren Selectie: Sander Bouwman neemt afscheid van topsport
   (02-11-2019)

TSA-turner Sander Bouwman neemt afscheid van topsport

TSA-turner Sander Bouwman heeft afscheid genomen van de topsport. Toen hij vlak voor de zomervakantie deze moeilijke beslissing nam, volgde er nog een uitnodiging om mee te doen aan het turngala Jump to the Max in Brabant. In eerst instantie wilde Sander hiervoor netjes bedanken, maar hier dacht de organisatie anders over. Sander stond namelijk tweede in de 1ste divisie ranglijst en zou een prijs hiervoor ontvangen. Dus ging hij toch weer in training voor het gala, waar hij zaterdag 26 oktober nog één keer schitterde op de rekstok (bekijk hiervan een filmpje op onze Facebookpagina). 

Zijn trainster Margriet was uiteraard aanwezig om hem vanaf de tribune aan te moedigen. "Het was een top afsluiting van een topsport carrière", aldus zijn trotse coach. Sander kreeg zijn tweede prijs uitgereikt en als klap op de vuurpijl ging hij ook nog even op de foto met Olympiër Maria Dragulscu (zie onderstaande foto's).

Sander verlaat de turnsport niet helemaal, voor de fun  traint hij nog bij onze recreatie ploeg op vrijdagavond.

 

 

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...