U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Verkoop recreatiepakjes op 1 december
   (16-11-2017)

Op vrijdag 1 december is er van 16.30 tot 19.00 uur weer een kledingverkoop in de turnhal aan de Bongerdstraat. Recreatieturnpakjes kunnen daar ter plekke worden gepast en gekocht. Let op: alleen CONTANTE BETALING! Er is geen pin aanwezig. Vooraf bestellen is niet mogelijk.

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Nieuwsbrief TSA-4tje oktober 2017
   (14-10-2017)

Lees hier de tweede nieuwsbrief van dit seizoen met daarin:

  • Grote Clubactie Festijn
  • Jurycursus voor beginners
  • Turnpakjesverkoop
  • Uitslag Zomerfotowedstrijd
  • RG bij concert Brassband

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Winnaars fotowedstrijd 2017
   (01-10-2017)

Dit zijn de winnaars van de TSA zomerfotowedstrijd 2017!

   

De winnaars van de zomerfotowedstrijd zijn bekend! Het was weer ongelooflijk moeilijk om een keuze te maken uit de 66 ingezonden foto's, want ze waren eigenlijk allemaal ontzettend leuk!

Over de eerste prijswinnaar waren we het echter wel snel eens. Het is een foto die eruit springt vanwege de actie en perfecte timing. Bovendien is het verhaal erachter ook erg leuk. Aimee Roolvink en Zoë Huisman kwamen elkaar toevallig tegen op de camping in Zuid-Frankrijk en toen moest er natuurlijk samen even een mooie turnfoto gemaakt worden. Precies tegelijk maakten zij een stoere flikflak en die werd op het juiste moment op de gevoelige plaat vastgelegd. Geweldige foto! Aimee en Zoë worden natuurlijk allebei beloond met een prijsje.

Daarnaast hebben we nog drie prijswinnaars uitgekozen, maar dat viel niet mee! Er waren zoveel prachtige poses, strakke handstanden en indrukwekkende achtergronden ingestuurd, dat het moeilijk kiezen was. We hebben uiteindelijk vooral gekeken naar de compositie, kleurgebruik en vooral ook de sfeer die de foto's oproepen. Dit leidde tot de volgende winnaars: Elijah Faverus die een krachtige balanshouding laat zien in een Surinaams expositiecentrum, een stralende Solayne Apai die haar lenigheid toont in de Surinaamse jungle en Fleur Boer die een prachtige handstand maakt in de branding op een Spaans strand.

Van harte gefeliciteerd! De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Iedereen bedankt voor het insturen van al deze prachtige foto's!

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...