U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Trampoline-dek in turnhal vervangen
   (29-04-2019)

Trampoline-dek in TSA-turnhal vervangen

Onze turners en turnsters kunnen weer gebruik maken van de grote trampoline in de turnhal aan de Bongerdstraat. Het trampoline-dek is vervangen, mede dankzij de hulp van een aantal vrijwilligers.

Toen het nieuwe trampoline-dek binnen was, moesten we dit er nog wel 'even' zelf inzetten en bevestigen. Met dank aan Jill en Erik Vis, Geeske Meskers, Wim de Bakker en Margriet Roeters is dit gelukt en kan de vereniging weer gebruik maken van de trampoline. Trainers Wim en Margriet zijn twee uur bezig geweest om het oude dek er uit te krijgen en de boel weer schoon te maken. Daarna hebben Jill, Erik, Geeske en Wim in nog eens twee uur tijd het nieuwe dek er weer in gekregen en aangespannen. 

Namens de selectie's onze dank!

 

(Terug naar boven)


ClubNieuws: OrthoMotive sponsort krachtelasieken
   (28-04-2019)

OrthoMotive sponsort krachtelastieken

Vincent Coppejans, fysiotherapeut en manueel therapeut van OrthoMotive, heeft 25 krachtelastieken gesponsord voor de heren- en damesselectie van TSA.
Vincent heeft grotendeels de heren van onze turnselectie onder zijn hoede en helpt de mannen wanneer zij met pijntjes of blessures kampen.
Wij waarderen dit gebaar enorm en zijn er erg blij mee! Wekelijks worden deze elastieken gebruikt in de training.

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Barbara Boerlijst nieuwe voorzitter TSA
   (18-04-2019)

Even voorstellen: onze nieuwe voorzitter Barbara Boerlijst

Barbara Boerlijst is de nieuwe voorzitter van Turning Spirit Almere. Zij heeft eerder deze maand, tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering, het stokje overgenomen van Teunis Versluis. “Omdat er niemand opstond om hem op te volgen, heb ik besloten me beschikbaar te stellen als de nieuwe voorzitter.”

Barbara is al heel wat jaren betrokken bij onze vereniging. "Toen mijn dochter 18 jaar geleden bij TSA ging turnen, bleek haar juf zwanger en zocht TSA een vervangster. Zou die niet gevonden worden, dan moest haar groep stoppen. Ik heb toen gezegd wel ‘even’ les te willen geven, omdat ik dat al jaren (in Twente en in Amsterdam) gedaan had. Recreatie turnen, selectie turnen voor jongens en meiden, jong en ouder, acrobatiek en aerobics. Turnleiding is moeilijk te vinden, het vervangen van die paar maanden zwangerschap werd dan ook ruim drie jaar!”

Daarna is Barbara nog een tijdje betrokken geweest als verbinder tussen het bestuur en trainers van TSA. “Inmiddels is mijn oudste dochter gestopt met turnen. Mijn jongste dochter turnt nog steeds en volgt nu ook de opleiding tot turnleidster. Het is mooi dat een vereniging haar leiding uit de eigen geledingen kan plukken.”

Een goede vereniging, haar leidinggevenden, de turners en turnsters verdienen een goed en compleet bestuur, vindt Barbara. “Er zijn voldoende bestuurstaken die binnen een veelzijdige en grote vereniging als TSA achter de schermen gedaan moeten worden. Begin deze maand zijn we het nieuwe bestuursjaar gestart tijdens de Algemene Ledenvergadering. Een bestuur met veel nieuwe gezichten en gelukkig ook nog wat bekende gezichten. Ik heb er zin in en hoop op feedback van alle leden zodat we samen een mooie vereniging blijven. Dus wat mij betreft: Op een gezellige vereniging en een energiek turnjaar!”

Barbara tijdens de rayonwedstrijden in Amsterdam tussen de deelnemende senioren en junioren (div 4) van TSA.

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...