U bent hier: Home › Nieuws/Uitslagen › Nieuws

ClubNieuws: Verkoop recreatiepakjes op 9 februari
   (01-02-2018)

Verkoop recreatiepakjes

  

Op vrijdag 9 februari is er weer een kledingverkoop in de turnhal aan de Bongerdstraat 6 in Parkwijk. Turnpakjes voor de recreatiemeiden en -jongens kunnen dan ter plekke worden gepast en gekocht. Nadat vorig seizoen voor de meiden een nieuw clubpakje was uitgezocht, is voor de jongens vanaf dit seizoen ook een nieuw clubtenue verkrijgbaar. Het nieuwe pakje is uitgevoerd in marineblauw, kobaltblauw en wit print lycra (zie foto hierboven). Het nieuwe tenue voor de jongens is nog niet verplicht. Nog tot en met de komende clubkampioenschappen mag het oude pakje nog worden gedragen, maar vanaf volgend seizoen zien we graag alle jongens in het nieuwe turnpak op de wedstrijden verschijnen.

LET OP: Tijdens de kledingverkoop is alleen contante betaling mogelijk! Er is géén pin aanwezig. Vooraf bestellen is niet mogelijk.

 

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Mooi resultaat Grote Clubactie
   (22-01-2018)

Grote Clubactie en Sportinstuif voor lotenverkopers weer zeer geslaagd!

De cheque met de opbrengst van de Grote Clubactie is binnen! Onze leden hebben met het verkopen van loten 7.322 euro bij elkaar gebracht voor onze clubkas. Wat een geweldig bedrag! Dit geld kan goed worden gebruikt voor de aanschaf en vervanging van turntoestellen en -materialen. Om de lotenverkopers te bedanken voor hun inzet was op 7 januari de Grote Clubactie Instuif georganiseerd. Een gezellig en sport- en spelfestijn in onze turnhal aan de Bongerdstraat. Zie de foto's hieronder voor een kleine impressie.

 

(Terug naar boven)


Uit de Media: Verslag New Year RG Trophy Amsterdam
   (07-01-2018)

 

Verslag New Year RG Trophy Amsterdam 2018 op Gympower.nl.

(Terug naar boven)


ClubNieuws: Nieuwsbrief TSA-4tje december 2017
   (24-12-2017)

Lees hier de laatste nieuwsbrief van 2017 met daarin:

Woordje voorzitter

Nieuw clubtenue voor turnen jongens recreatie

trainers-assitenten geslaagd!

Special Olympics Regionale Spelen weer een groot feest

Grote Clubactie Instuif

Mooie resultaten op RG-3 wedstrijden in Almere

(Terug naar boven)

Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...