U bent hier: Home

Welkom bij Turning Spirit Almere!

Welkom op de website van Turning Spirit Almere. Wij zijn een vereniging met meer dan 800 leden waar verschillende takken van de gym‐ en turnsport worden beoefend. Naast turnen en ritmische gymnastiek op alle niveaus en voor alle leeftijden, bieden wij ook peutergym, toestelturnen voor 16+ en bewegen voor 40+.

Veel van de turntrainingen worden gegeven in onze eigen turnhal aan de Bongerdstraat in Almere, maar de meeste lessen op recreatief niveau en de ritmische gymnastiek zijn verdeeld over verschillende locaties in de stad. Kijk voor het lesaanbod en de locaties onder het kopje lesoverzicht in de linkerkolom. Interesse om lid te worden of eerst even kennismaken met onze vereniging? Klik dan hierboven op de button 'Proefles'. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar per mail. Klik hiervoor op de button 'Contact'.


 Grote Clubactie-loten en superloten voor clubkassa Turning Spirit Almere 

 TSA doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie 2019. Dat betekent dat onze leden weer langs de deuren gaan en bij vrienden en familie aankloppen om loten te verkopen. Wie een lot koopt maakt kans op mooie prijzen, maar steunt ook onze vereniging. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% namelijk meteen naar de clubkas. Naast de gewone loten van 3 euro per stuk, kunnen er ook superloten worden verkocht. Met een Superlot verkoop je ineens 50 loten, dus dat is een opbrengst van 150 euro. Hiervan gaat 120 euro rechtstreeks naar de vereniging.

Er zijn inmiddels maar liefst zes superloten verkocht voor TSA. Daar zijn we heel dankbaar voor en daarom zetten we deze lotenverkopers en -kopers hieronder even in het zonnetje:
 

    

Sharona van Wijk heeft een superlot verkocht aan restaurant Rosita's aan de Koopmanstraat.

De authentieke Mexicaanse ervaring staat bij restaurant Rosita's centraal, met een menukaart vol heerlijke traditionele gerechten, lekkere cocktails en sangria en  een gezellige ongedwongen sfeer. Meer informatie op https://www.rositas.nl

Guillaume Walraven heeft een superlot verkocht aan café Cheers op de Grote Markt.

Bij Cheers kan iedereen terecht voor Amsterdamse gezelligheid. Er zijn regelmatig speciale events en live optredens. Meer informatie op
https://www.facebook.com/cheersalmere/

 

Milan van Daalen heeft maar liefst drie superloten verkocht aan DFS.

Bij DFS vind je het grootste assortiment bankstellen, hoekbanken en slaapbanken, met de hand gemaakt en met 15 jaar garantie. Ga voor meer informatie naar www.dfs-banken.nl.         

Nigel Castillion heeft een superlot verkocht aan FM Flevo Makelaars.

Flevo Makelaars is dé makelaar die actief, persoonlijk en betrokken is. Die uw woning kan verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren. Flevo Makelaars is lokaal actief in Almere. Meer informatie op www.flevomakelaars.nl.


Barbara Boerlijst nieuwe voorzitter van TSA

Barbara Boerlijst is de nieuwe voorzitter van Turning Spirit Almere. Zij heeft begin april, tijdens de Algemene Ledenvergadering, het stokje overgenomen van Teunis Versluis.

Barbara is al heel wat jaren betrokken bij onze vereniging. "Toen mijn dochter 18 jaar geleden bij TSA ging turnen, bleek haar juf zwanger en zocht TSA een vervangster. Zou die niet gevonden worden, dan moest haar groep stoppen. Ik heb toen gezegd wel ‘even’ les te willen geven, omdat ik dat al jaren (in Twente en in Amsterdam) gedaan had. Recreatie turnen, selectie turnen voor jongens en meiden, jong en ouder, acrobatiek en aerobics. Turnleiding is moeilijk te vinden, het vervangen van die paar maanden zwangerschap werd dan ook ruim drie jaar!”

Daarna is Barbara nog een tijdje betrokken geweest als verbinder tussen het bestuur en trainers van TSA. “Inmiddels is mijn oudste dochter gestopt met turnen. Mijn jongste dochter turnt nog steeds en volgt nu ook de opleiding tot turnleidster. Het is mooi dat een vereniging haar leiding uit de eigen geledingen kan plukken.”

Een goede vereniging, haar leidinggevenden, de turners en turnsters verdienen een goed en compleet bestuur, vindt Barbara. “Er zijn voldoende bestuurstaken die binnen een veelzijdige en grote vereniging als TSA achter de schermen gedaan moeten worden. Begin deze maand zijn we het nieuwe bestuursjaar gestart tijdens de Algemene Ledenvergadering. Een bestuur met veel nieuwe gezichten en gelukkig ook nog wat bekende gezichten. Ik heb er zin in en hoop op feedback van alle leden zodat we samen een mooie vereniging blijven. Dus wat mij betreft: Op een gezellige vereniging en een energiek turnjaar!”

   

 NIEUW: TSA trainingspakken

Eén vereniging, één uitstraling.

J&K Sports biedt TSA-leden voor een sterk gereduceerde prijs donkerblauwe TSA trainingspakken van het merk Craft  (Zie foto). 

Op de achterkant van de pakken wordt het TSA logo gedrukt.

Het pak is niet verplicht maar mocht u voor uw dochter een trainingspak willen aanschaffen dan kunt u in de winkel aangeven dat het een TSA-trainingspak betreft. U kunt het pak in de winkel passen en aanschaffen.

Of u kunt via de website van J&K Sports een pak bestellen, geeft u dan ook aan dat het een TSA trainingspak betreft.

Het gereduceerde aanbod voor geldt alleen voor TSA-leden én voor het afgesproken TSA logo en de afgesproken kleur.

Adres J&K Sports

Zuideinde 11 (tgo de HEMA)

Almere Buiten 

 


EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN
LAATSTE TWITTER
BERICHTEN
BegindatumEinddatumNaamLocatieBijzonderhedenURL voor meer info.
02-12-201902-12-2019Extra kledingverkoop voor feestdagenTurnhal Bongerdstraat 6  
 

Ogenblik a.u.b. ...