U bent hier: Home

Woordje van de voorzitter...

De vakantie zit er weer op en de lessen zijn weer begonnen. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is ook in de vakantieperiode gewoon doorgegaan. Zo is met een aantal vrijwilligers de turnvloer eruit gehaald en weer teruggezet na herstelwerkzaamheden, is er een nieuwe planning voor de indeling van de groepen gemaakt en hebben we daarbij helaas moeten besluiten om G-Gym, al dan niet tijdelijk, te moeten stoppen omdat het op dit moment een te kleine groep is om er mee door te kunnen gaan. Verder zijn groepen naar andere tijdstippen en dagen verplaatst. Een nog steeds aanwezig probleem is de beschikbaarheid van mens, tijd en ruimte. Een van de consequenties is dat er nog steeds lange wachtlijsten zijn.

Er zijn ook belangrijke stappen gezet. De benoeming van Michael de Bakker tot nieuwe penningmeester. Iemand  met een rijke ervaring daar waar het gaat om financiën.  Ook is er een belangrijke stap gezet in het vernieuwen en vervangen van de turntoestellen. Alles staat op een kleine uitzondering na op zijn plaats en we zijn blij dat we dat hebben kunnen realiseren. Niet dat we er al zijn. Er moet nog het een en ander gebeuren. Hopelijk blijft het mogelijk om verder in het jaar nog investeringen te doen. 

Ook de grote clubactie staat er weer aan te komen, dus help ons straks door veel loten te verkopen én te kopen! Mocht u nog tijd hebben om te helpen met het invoeren van de loten, schroom niet u aan te melden. Als bestuur wensen wij iedereen in ieder geval een mooi en succesvol seizoen, met veel sport- plezier en beleving!

Teunis Versluis, voorzitter TSA


Dit zijn de winnaars van de TSA zomerfotowedstrijd 2017!

   


De winnaars van de zomerfotowedstrijd zijn bekend! Het was weer ongelooflijk moeilijk om een keuze te maken uit de 66 ingezonden foto's, want ze waren eigenlijk allemaal ontzettend leuk!

Over de eerste prijswinnaar waren we het echter wel snel eens. Het is een foto die eruit springt vanwege de actie en perfecte timing. Bovendien is het verhaal erachter ook erg leuk. Aimee Roolvink en Zoë Huisman kwamen elkaar toevallig tegen op de camping in Zuid-Frankrijk en toen moest er natuurlijk samen even een mooie turnfoto gemaakt worden. Precies tegelijk maakten zij een stoere flikflak en die werd op het juiste moment op de gevoelige plaat vastgelegd. Geweldige foto! Aimee en Zoë worden natuurlijk allebei beloond met een prijsje.

Daarnaast hebben we nog drie prijswinnaars uitgekozen, maar dat viel niet mee! Er waren zoveel prachtige poses, strakke handstanden en indrukwekkende achtergronden ingestuurd, dat het moeilijk kiezen was. We hebben uiteindelijk vooral gekeken naar de compositie, kleurgebruik en vooral ook de sfeer die de foto's oproepen. Dit leidde tot de volgende winnaars: Elijah Faverus die een krachtige balanshouding laat zien in een Surinaams expositiecentrum, een stralende Solayne Apai die haar lenigheid toont in de Surinaamse jungle en Fleur Boer die een prachtige handstand maakt in de branding op een Spaans strand.

Van harte gefeliciteerd! De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Iedereen bedankt voor het insturen van al deze prachtige foto's!

 


EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN
LAATSTE TWITTER
BERICHTEN
BegindatumEinddatumNaamLocatieBijzonderhedenURL voor meer info.
04-11-201704-11-2017(RT) SpringfestijnNaarden  
25-11-201726-11-2017(TD) Rayon Voorwedstrijd 1 TD Divisie 4-6/D1-3/PI2Sporthal de Baat, Huizen  
09-12-201709-12-2017(RT) 1e wedstrijd turnen meiden recreatieSporthal de Baat, Huizen  
07-01-201807-01-2018(RG) New Years TrophyAmsterdam  
03-02-201804-02-2018(TD) Rayon Voorwedstrijd 2 TD Divisie 4-6/D1-3/PI2Sporthal de Baat, Huizen  
10-02-201810-02-2018(RT) 2e wedstrijd turnen meiden recreatieSporthal de Baat, Huizen  
07-04-201808-04-2018(TD) Rayonkampioenschap TD Divisie 4-6/D1-3/PI2Sporthal de Baat, Huizen  
14-04-201814-04-2018(RT) Rayonkampioenschap turnen meiden recreatieSporthal de Baat, Huizen  
 

Ogenblik a.u.b. ...